Nov 18, 2011

Bonfire Night Fail and Christmas lights

Photobucket
Photobucket

De her er de eneste billeder fra Bonfire Night eller Guy Fawkes Night - selvom det af en eller anden grund blev fejret den 4. i stedet for den 5. Vi kom for sent, fordi vi troede, at det startede en halv time senere. Fail. Missede fyrværkeriet og bålet var ikke særligt imponerende. Cecilie og jeg gik lidt rundt i parken, men da de slukkede for lysene var der ligesom ikke så meget at gøre der. Det er et skummelt område, også selvom der var masser af mennesker endnu. De her billeder er fra det tivoli, der var sat op bare for den aften. Dagen efter var det væk.

I stedet har jeg billeder af da de tændte for julelysene i byen! Åh ja, de er nu tændte. Der var en hel lille fest organiseret omkring det, med et sceneshow og mere fyrværkeri og alt muligt. Jeg undskylder på forhånd for de mange billeder af lys of fyrværkeri med et dårligt kamera. Man kan bare springe dem over hvis det er, men der er noget helt til sidst, som I ikke har lyst til at misse!

These are the only pictures from Bonfire Night, which was celebrated the 4th instead of the 5th. We got there too late for the fire and the fireworks because we thought it started half an hour later! Fail. We left when they turned the lights off, the park is not a good place to be in the dark. The pictures are of the fun fair that was set up just for the night - the next day it was gone.

Instead, I've got pictures of when they turned on the Christmas lights last week! Oh yes they did. With a stage show and fireworks again and everything. I apologise in advance for all the pictures of lights and fireworks with a bad camera. You can just skip them if you want, but there is something at the end you will not want to miss!

Photobucket
Photobucket
Hvis bare jeg var mindre!
If only I had been smaller!

Photobucket
Showet var viiiirkeligt underligt, men det havde nok givet mere mening, hvis man havde hørt efter. Leeds United var der på et tidspunkt, og en pingvin og julemanden og en kæmpe gave?
The show was incredibly odd, but it might have made more sense if we'd paid attention. Leeds United were there and so was a penguin and Santa and a huge present?

Photobucket
Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Og til sidst det her...
And lastly, this...

Photobucket

Haha, det er vel hvad der sker, når en by er kendt for sit pub crawl (the Otley Run)!
Haha, I guess that's what happens to a city when it's known for it's pub crawl (the Otley Run)!

No comments:

Post a Comment