Nov 7, 2011

40647

Omkring campus har der i løbet af oktober dukket noget mystisk op:
Something strange has been appearing around campus during October:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Og man gik rundt og tænkte på alle muligheder. Var det et kunstprojekt af en art? En skattejagt? En dato? Et lokale? Noget med de studerendes gæld eller noget andet pengerelateret?
People tried to figure out what it was. I was hoping for a treasure hunt. Was it the number of a room somewhere?

Så begyndte der at komme tekst ved også:
Then text started appearing as well:
Photobucket
Photobucket

Og nu er de her sedler så dukket op:
Photobucket

En kampagne om miljøbevidsthed. Hvilket det virkelig lader til, at folk har brug for. Jeg har flere gange set haner, der ikke er blevet slukket for, lys i tomme køkkener og folks brug af plastikposer (som du får stukket i hånden gratis de fleste steder, og som er så tynde, at de ikke er særligt genanvendelige) er direkte skræmmende. Åbenbart er nummeret det samlede antal af studerende og ansatte på universitetet. Det er en ret fed måde at fange folks opmærksomhed på! Men jeg er nu alligevel lidt trist over, at det ikke var en skattejagt...
Hjemmesiden findes HER.

A campaign about carbon foot prints and energy consumption, which it seems people do need. I've seen taps running several times, lights on in empty kitchens and people use a worrying amount of plastic bags. The number refers to the amount of people on campus, all the students and the employees. A good way to get people's attention, but I'm still a bit sad it wasn't a treasure hunt. The website is HERE.

2 comments:

  1. Genialt fundet paa! Bare der vare mere af den slags.

    ReplyDelete
  2. Jeg synes også, at det er super fedt, men andre går og klager over, at det har været en dyr kampagne - den tjener nu nok sig selv ind, hvis folk rent faktisk sørgede for at spare på energi og så videre.

    ReplyDelete